Top Guidelines Of Търговско-промишлена палaта– Когато държавата е превзета от мафията, когато корупционните практики и злоупотребите с власт са ежедневие, когато тези, които коват законите, ги „коват” в защита на своите интереси, а не тези на обществото – тогава къде е правото? Кое е законът? Законно ли е да спазвате закони, противоречащи на обществения интерес, на морала, на справедливостта?

The Betelgeuse program has come up with One more form of democracy. The governors you will discover the identical, the foremost positions are inherited from father to son and the voters only decide on the type of social program or ideology which will almost certainly govern them. The governors don’t brain this as long as They're those people who are to control. One of many elders, 100 and ten a long time outdated, explained to me that there was no social program he hadn’t been from the guide of. A fascinating point is The reality that the governors don't try to enrich and acquire the philosophical bases of different ideologies.

Няма да спра и усилията си в търсенето на извънземен разум, сравним и превъзхождащ моя собствен. За целта в Президентството ще бъде оборудван стратегически пункт, в който ще работят най-видните български шамбалалайци, като маг Алена, Еленко Ангелов, маг Сибила, маг Селена, маг Боян и всички други магове, екстрасенси, баячки, врачки, гледачки, контактьори с отвъдното и с извънземните, които и сега контактуват успешно със сили непонятни и свръхинтелигентни.

Какви българи са те? Как тази сбирщина си позволява да петни името на този древен и велик народ? Нима е възможно това, което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на народ като българския? Долу лапите, простаци, от името „българи”.

„Г-да капиталисти, Революцията чука на вратата!“ – официална реч на Ернесто (Че) Гевара пред българския народ

Те терористите не протестират пред парламента, не скачат в защита на уволнени съдии, не ги интересуват протестите срещу новите цени на тока, срещу изсичането на горите, срещу добива на шистов газ? Как да ги открием?

Те протестират срещу тези, които ги мамят, грабят, използват и потискат, и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. Те недоволстват, когато станат обект на измама, но злорадстват, когато измаменият е някой друг.

Смятам, че моето решение е едно истинско национално отговорно решение, в унисон с исконните национални интереси и с тези на Европейската общност като цяло.

Наистина ли вярвате, че национализацията е пагубна за правилното разпределение на ресурсите на държавата, за осигуряването на достъп до богатствата на държавата на всеки един гражданин на тази държава? Нормално ли е да се търсят печалби там, където става въпрос за оцеляването на човека, за задоволяване на неговите насъщни нужди? За какво ни е тогава държавата? Защо живеем в общности, ако целта ни е да се конкурираме и ограбваме по-между си, както се опитват да ни втълпят капиталистическите изроди? Нормално ли е да търсим печалба в жаждата на жадния, глада на гладния и нуждата от дом и топлина на бездомния, човешко ли е?

В състава на мироопазващите и демократизиращи сили няма да намерите и един военнослужещ, който да е отишъл там воден от идеали, а това веднага подкопава идеята, че наистина става въпрос за установяване на демокрация. Докато в средите на противниците на тези сили ще видите редица доброволци, водени изключително и само от идеали. Голяма част от българските военнослужещи са станали такива именно поради идването на демокрацията във вашата държава, съпроводено с масово обедняване на населението, разоряване и разпродаване на производствените мощности, закриването на редица предприятия и банкрутирането на цели отрасли в икономиката. Единственото, което им е предложено като алтернатива, е да станат военни и да ходят да налагат демокрацията в следващата държава, която ще бъде подложена на разграбване.

Бедните са нашето богатство. Из “Залезът на капитала”

Тези read more капиталистически изроди успяха да внесат раздор и в обикновеното семейство. Те разделиха децата от родителите им, отчуждиха ги, принуждавайки родителите да работят все повече и повече, за все по-малко и по-малко пари, за да могат да изхранват децата си, а в същото време, чрез принадлежащите им масмедии засилиха първичните инстинкти на подрастващите, удовлетворението на които се превърна в цел на най-творческата част от живота им.

Те знаят ли как се гради рейтинг, колко интервюта се дават, колко социологически проучвания са необходими, колко статии се пишат, колко километра магистрали се асфалтират, колко станции на метрото се откриват? Но тях, това не ги интересува . . .

– Това е логично продължение на нашата политика за отърваване на държавата от социалните й функции. Аз имам една цел, и тя е да печелим пари, а не да раздаваме социални помощи. Парите, които ще спестим от БДЖ, ще бъдат насочени към активизиране на информационната политика на правителството в интернет и социалните мрежи, където видимо изоставаме, поради което сме постоянен обект на нападки и откровени атаки от страна на лица, ползващи се с влияние в тези среди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *